logo anana.eu



Delivery & Return

heart Delivery

Pakketten worden met PostNL verstuurd yes

Nederland en Belgie:

Op werkdagen, vandaag voor 17:00 uur besteld morgen in huis smiley

Besteld voor 17:00 uur op

Afgeleverd bij je thuis/werk adres op

maandag dinsdag
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag
zaterdag dinsdag
zondag dinsdag
 

enlightenedAfhaallocaties in België
PostNL heeft onlangs de bezorging van pakketten in België gewijzigd. Net als in Nederland zullen de zendingen in België voortaan twee keer worden aangeboden bij u en vervolgens naar een afhaallocatie worden gebracht. U zou hierover worden geïnformeerd en kunt het pakket vervolgens tot 14 dagen afhalen bij een Kariboo locatie in de buurt. De locatie van alle afhaalpunten zijn te vinden op www.onlineverzendservice.be.
 
Net als in Frankrijk kan een pakket in België pas na twee dagen na de laatste bezorgpoging worden afgehaald bij de afhaallocatie.

 

International:

 
Country Receive Within
Germany 1-2 Arbeitstage
Spain 1-2 workdays
United Kingdom 1-2 workdays
Rest of Europe 1-3 workdays


heart Retourneren


Elk Original Wayuu Chic artikel is uniek en 100% handgemaakt. Daarom kan er soms zeer kleine "imperfectie" op een artikel ontstaan. Deze beïnvloed echter het gebruiken en het dragen van de product niet. We controleren altijd voor de levering nogmaals zorgvuldig de product conditie. 

Mocht u iets willen retourneren, dan gaat dit als volgt:
  1. Als het artikel bij ontvangst niet naar wens is, meld u dit aan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling via de mail mail info@missmochilabags.com, enlightenedde makkelijkste is om de orderbevestiging/order-status mail te reply-en.
  2. U ontvangt daarna een retourlink voor de retour zending, de etiket kunt u plakken op de doos, vervolgens kunt u de zending afgeven bij een PostNL servicepunt of businesspoint. De verzendkosten voor het retourneren is voordeliger via onze transport partner Myparcel voor PostNL, u betaalt dan alleen een bijdrage van €5.95 aan ons (i.p.v. €8.50 bij de postkantoor). Deze zou worden verrekend met de terugbetaling.
  3. Als wij de retour pakket in goede orde hebben ontvangen, in de originele verpakking, niet gedragen en zonder beschadigingen zal het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, worden vergoed. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product verricht.
 

Vanaf 13 juni 2014 gaat de nieuwe consumentenwet in. Ook kunt u gebruik maken van het formulier :

Herroepingsrecht

 


Gratis verzending binnen NL
vanaf 70, - Euro
Voor 17:00, morgen besteld thuis
LIKE & FOLLOW ANANA ON: